– Om oss

Scharff möbel & finsnickeri ingår nu i bolaget Israelsson o Scharff möbelsnickeri.

Vi utvecklar och specialtillverkar möbler och inredningar till både företag och privatpersoner. Vi tillgodoser era behov och skräddarsyr produkterna efter era mått och önskemål.

Tillverkningen kan bestå av allt från minsta smörkniv eller det massiva matsalsbordet till platsbyggda hyllor, hela kök och butiksinredningar. Måttanpassade trappor, fönster och dörrar är också en del av vår tillverkning.

Vi har en mycket god inblick i form och design av både gammalt och nytt, och kan därför komma med förslag på materialval, färgval och utformning på era projekt.

Projekten kan vi även skissa upp i både 2D och 3D-program för att ni som kund ska kunna få en tydlig bild av hur den färdiga produkten kan komma att se ut.

Har ni en idé, en bild eller en skiss på hur ni vill ha det så hör gärna av er till oss. Inget projekt är för stort eller för litet, för nära eller för långt bort. Vi samarbetar med flera snickerier, byggfirmor, målerier, montörer och arkitekter.


Scharff möbel & finsnickeri startades i januari 2010 och drivs av Magnus Scharff.

Magnus har en 3,5 årig möbelsnickeriutbildning, innefattande studier både vid Köpenhamns Tekniske Skole och vid SnickarAkademin i Kristianstad.

Före och under studietiden har Magnus även praktiserat på följande snickerier.

• Entido Specialsnickerier
• Weikelform
• Snickardottir
• Annegårds Snickeri

Magnus är innehavare av gesällbrev, vilket är ett yrkesbevis på hans kompetens. Du kan se hans gesällmöbel här.